O NAMA

FINIT PRO d.o.o.
Društvo za računovodstvene usluge

Mi smo mladi tim stručnjaka koji smo se odvažili pokrenuti našu privredu kroz podršku raznim oblicima organiziranja u bh privredi, kako bi naši poslovni klijenti, komitenti na najbolji način odgovorili na sve izazove koje susreću tokom svog poslovanja.

Sjedište našeg društva nalazi se u poslovnom kompleksu na Čengić Vili, ulica Ferde Hauptmana 7, 1. sprat. Bavimo se pružanjem svih vrsta knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te poreznim i finansijskim savjetovanjem.  Jednom rječju u nama imate najbolju poslovnu podršku jer zadovoljavamo sve administrativne potrebe preduzeća, a za koje ona ne izgrađuju vlastite resurse. Naša spremnost da zadovoljimo sve Vaše potrebe rezultuje i sa našom uspješnom saradnjom sa eksternim firmama koje nas nadopunjuju svojim znanjem i praćenjem aktuelnosti. Tu prije svega mislimo na renomiranu edukativno konsultantsku kuću poput Revicona, te pravnu podršku koju nam pruža jedan od najuspješnijih advokatskih ureda u BiH, Advokatski ured Senad A. Dupovac. FINIT PRO d.o.o. preuzima vođenje Vaših knjiga i finansijsko poslovanje za Vas i omogućava Vam da se bavite uspješno svojom osnovnom djelatnošću.

Korektan odnos, stručna i precizna informisanost i upotreba najnovijih tehnologija u radu, odrednice su kojima se vodimo u našem poslovanju. Izvještavamo klijente na bosanskom te engleskom i njemačkom jeziku

Zanje 100%
Iskustvo 100%
Pristupačnost 100%
Efikasnost 100%

ZAŠTO IZABRATI FINIT PRO D.O.O.?

Naša saradnja sa klijentima je dugoročna i zasniva se na međusobnom povjerenju.

MISIJA

MISIJA našeg društva je pokrenuti bosanskohercegovačku privredu i sveopće blagostanje društva  kroz snažnu stručnu, sposobnu, entuzijastičnu podršku mladog tima profesionalaca.

VIZIJA

VIZIJA : Naše preduzeće vidimo kao budućeg nosioca poslovne podrške za preduzeća u sarajevskoj regiji pa i šire. Želimo da da aktivno utičemo na kreiranje boljih poslovnih odnosa.

CILJEVI

CILJEVI preduzeća su poslovni prosperitet, okupljanje mladih profesionalaca, pružanje jedinstvene poslovne prilike mladima, podizanje poslovne etike i vraćanje računovodstvene i informatičke struke na nivo koji iste zaslužuju.